Borstvoeding

Op dinsdagavonden

Hoe geef je borstvoeding? En wat als je kindje niet wil drinken? Of wat te doen als je problemen krijgt bij de borstvoeding en als je straks weer aan het werk gaat? Zulke vragen zijn er voor deze cursus

Info

Borstvoedingscursus

Ben je van plan om straks borstvoeding te gaan geven, dan is het goed je daar nu al op voor te bereiden. Hoe meer je er al over weet tijdens je zwangerschap, hoe groter de kans is dat de borstvoeding slaagt!.

De cursus bestaat uit 2 lessen van 1,5 uur. De groepsgrootte is klein en bestaat uit ongeveer 6-10 deelnemers. De cursus start rond je 33e week van de zwangerschap.

Wanneer

Dinsdagavond, 19:30 uur

Waar

Kollum

Hoe vaak

2 lessen van 90 minuten

Kosten

–  Met partner:                      €60,-

– Zonder partner:                €45,-

Sommige zorgverzekeraars vergoeden, geheel of gedeeltelijk, zwangerschapscursussen. Dit is ook afhankelijk van hoe goed je bent verzekerd. Het is raadzaam om dit bij jouw zorgverzekeraar te checken. Belangrijk hierbij is om aan te geven dat de cursus door een verloskundige wordt gegeven.

Lesinhoud

Borstvoeding is de allerbeste voeding voor een baby tot minimaal 6 maanden. Maar hoe geef je borstvoeding? En wat als je kindje niet wil drinken? Of wat te doen als je problemen krijgt bij de borstvoeding en als je straks weer aan het werk gaat? Dit zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus.

Het zijn 2 lessen van 90 minuten in kleine groepen van maximaal 6 tot 10 deelneemsters. De cursus start rond de 33e week van je zwangerschap.

Meenemen

Niets bijzonders

Aanmelding Borstvoeding

Maken van een afspraak;
bel — 0511 451 045

Of vul in en verstuur

15 + 2 =

De mail die je verstuurt vanaf deze website, met jouw persoonlijke gegevens erin, wordt door ons alleen gebruikt in het kader van je vraag of aanmelding. We houden verder geen bestanden bij van jouw gegevens tenzij we er duidelijk persoonlijk om vragen.