Cursussen

Groot aanbod van cursussen in onze praktijk en in de regio

Misschien heb je nooit het idee gehad om een cursus te doen in de zwangerschap. Maar er zijn heel veel voordelen! Bijvoorbeeld dat jij en je partner je samen voorbereiden op de bevalling en de periode daarna. Dat je andere aanstaande moeders leert kennen. Dat je veel praktische tips en weetjes krijgt en hoort hoe dat door anderen is opgepakt.

Cursus aanbod in jouw regio

Zwanger zijn en een kind krijgen zijn bijzondere gebeurtenissen in je leven. Het is fijn om je goed voor te bereiden door bijvoorbeeld diverse cursussen te doen.

Bij ons in de praktijk geven wij een cursus wijzer bevallen, een borstvoedingscursus en een yogacursus. En we hebben Centering Pregnancy ingevoerd, niet direct een cursus, maar in sommige onderdelen lijkt het erop. Daarnaast zijn er in de omgeving nog vele andere cursussen die je kan volgen. We willen je er graag meer informatie over geven.

 

Borstvoedingscursus

Ben je van plan om straks borstvoeding te gaan geven? Dan is het goed je daar nu al op voor te bereiden. Hoe meer je er al over weet tijdens je zwangerschap, hoe groter de kans is dat de borstvoeding slaagt!

In de Regio

Naast ons verloskundig centrum zijn er in de regio nog veel andere cursussen die rondom de bevalling gevolgd kunnen worden. Bijvoorbeeld: zwangerschapsyoga, zwangerfit cursussen in Kollum en Kootstertille, zwangerschap-actief in Dokkum en Leeuwarden, babymassage, fit na de bevalling, ‘samen bevallen’ waarbij je partner heel direct betrokken raakt en zwangerschapspilates. Of de cursus EHBO voor Baby’s en Zuigelingen
Op onze pagina met handige linkjes staat alles in een duidelijk overzicht.

Centering Pregnancy

We zijn in onze praktijk heel tevreden met  deze bijzondere vorm van zorg. Bij Centering Pregnancy worden de controles tijdens de zwangerschap in groepsverband gegeven, met uitzondering van de eerste afspraak en de controles vanaf 36-37 weken.

Het programma is ontwikkeld voor vrouwen die graag goed geïnformeerd willen worden over hun zwangerschap én die het fijn vinden andere zwangere vrouwen te ontmoeten. Vrouwen die rond dezelfde tijd zijn uitgerekend als jij.

Tip:

Je kan ons ook even bellen om te zien of wij je een cursus kunnen aanraden, voor een specifiek doel dat je hebt!

Aanmelding voor een Cursus

Maken van een afspraak;
bel — 0511 451 045

Of vul in en verstuur

Waarover (meerkeuze) wil je contact hebben?

1 + 9 =

De mail die je verstuurt vanaf deze website, met jouw persoonlijke gegevens erin, wordt door ons alleen gebruikt in het kader van je aanmelding. We houden verder geen bestanden bij van jouw gegevens tenzij we er duidelijk persoonlijk om vragen.