Overige Cursussen

Van andere organisaties
Er zijn in de regio nog een heleboel cursussen rond zwangerschappen die de moeite van het bekijken waard zijn. We proberen hier een complete opsomming ervan te geven.

Info

Borstvoedingscursus

Ben je van plan om straks borstvoeding te gaan geven, dan is het goed je daar nu al op voor te bereiden. Hoe meer je er al over weet tijdens je zwangerschap, hoe groter de kans is dat de borstvoeding slaagt!.

De cursus bestaat uit 2 lessen van 1,5 uur. De groepsgrootte is klein en bestaat uit ongeveer 6-10 deelnemers. De cursus start rond je 33e week van de zwangerschap.

Zwangerfit

Kollum

 

ZwangerFit is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. De lessen zijn zo opgesteld dat de conditie behouden blijft waardoor klachten en fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen

Zwangerfit

Kootstertille

 

NVFB-ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw en haar partner. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over peripartum bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies. Dit alles oefenbaar gemaakt met basiselementen uit de aerobic en de fitness.

Zwangerfit

De Westereen

 

ZwangerFit is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. De cursus wordt gegeven door een speciaal opgeleide fysiotherapeut die door haar specifieke deskundigheid de actieve vrouw in haar zwangerschap en de periode erna, zo optimaal mogelijk kan begeleiden.
Kijk hier voor de website

Rond Geboorte

Fit na de bevalling

De cursus is bedoeld voor de pas bevallen vrouw die op een verantwoorde manier gericht wil sporten om zo te werken aan een sneller en beter herstel.

De cursussen worden zowel in Dokkum als Leeuwarden aangeboden

 

Rond Geboorte

Babymassage

De cursus is bedoeld voor ouders die op een ontspannen en veilige manier hun baby willen masseren.

De cursussen worden zowel in Dokkum als Leeuwarden aangeboden

 

Rond Geboorte

Zwangerschapscursus actief

Deze cursus is bedoeld voor de zwangere vrouw die gericht bewegen wil combineren met specifieke informatie over zwangerschap en bevalling. De cursus bestaat uit 6 lessen en er is ook een verkorte versie van 4 lessen.

De cursussen worden zowel in Dokkum als Leeuwarden aangeboden

 

Balanza Zwanger-schaps Pilatus

 

Wil jij graag fit, flexibel en in balans blijven tijdens je zwangerschap? 
Zwangeschaps-pilatus is hiervoor geschikt omdat je rustig en geconcentreerd je rug, buik en bekken in optimale conditie brengt. 
Meer lezen?

 

Samen Bevallen

Deze cursus biedt de mogelijkheid om je samen met je partner voor te bereiden op de bevalling. Samen sta je voor een grote verandering: jullie gaan ouders worden. Het besef dat er een bevalling aan komt begint steeds reëler te worden. Je kijkt er samen naar uit, maar hebt ook onzekerheden en vragen. Praktische informatie, uitgebreide informatie en technieken leren voor tijdens de bevalling. Tijdens de cursus is er steeds aandacht voor de ondersteunende rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn bij jullie bevalling.

Je eerste contact met ons

Maken van een afspraak;
bel — 0511 451 045

Of vul in en verstuur

11 + 15 =

De mail die je verstuurt vanaf deze website, met jouw persoonlijke gegevens erin, wordt door ons alleen gebruikt in het kader van je vraag of aanmelding. We houden verder geen bestanden bij van jouw gegevens tenzij we er duidelijk persoonlijk om vragen.