Nij Libben ~ Natuurlijk meer tijd

Waarom Nij Libben?

Wanneer je nadenkt over het stichten of uitbreiden van een gezin, wil je natuurlijk de beste begeleiding voor je kindje. Maar het is ook ontzettend belangrijk dat je je goed voelt bij de persoon die dit doet! Wil je weten of Nij Libben bij je past? Dan hopen we die vraag op deze pagina voor je te kunnen beantwoorden. Daarnaast mag je natuurlijk altijd voor al je vragen. We hopen dat je je Wolkom voelt bij Nij Libben!

01 – Nij libben is

professioneel

Bij Nij Libben krijg je gegarandeerd verloskundige begeleiding en zorg volgens de allerlaatste inzichten. Door onze korte banden met de verloskundige opleidingen zijn wij op de hoogte van de laatste wetenschap.

Bovendien hebben we korte lijnen met de gynaecologen van zowel Nij Smellinghe (Drachten) en MCL (Leeuwarden). We hebben een intensieve samenwerking met vaste overlegmomenten waarin protocollen, richtlijnen en werkwijzen worden besproken, evenals specifieke vragen van cliënten. Daarnaast volgen we trainingen in beide ziekenhuizen, gericht op samenwerken en handelen in acute situaties. Al onze verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. De echoscopisten staan ingeschreven in het echoregister van de BEN.

02 – Wij geloven in

natuurlijke kracht

Dat komt allemaal omdat wij allemaal zo ontzettend betrokken zijn bij het natuurwonder van de geboorte! Ons hele team is uiterst passievol betrokken bij jouw zwangerschap. We hebben onze eigen specialisaties en interessegebieden. Leer ons kennen!

Geboortes zijn van alle tijden, maar allemaal uniek en bijzonder! Wij willen jou helpen om zo natuurlijk mogelijk te bevallen, als jij dat wilt. We zijn bijvoorbeeld voorstanders van het bevalbad, maar ook geïnteresseerd in moderne ontwikkelingen zoals de TENS. Onze lactatiedeskundige helpt jou om borstvoeding te geven als dat niet helemaal van een leien dakje gaat, en we zijn we altijd op zoek naar manieren om onze zorg uit te kunnen breiden. Wij bieden bijvoorbeeld in onze praktijk de 20 weken echo aan, uitwendige versies en het anticoneptiespreekuur.

03 – Voor al jouw vragen

nemen wij extra tijd

Zwanger zijn is zo oud als het leven zelf, maar toch komt er zoveel onbekends op je af wanneer je in verwachting bent! Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk van je zorgen weg te nemen. Geen vraag is te gek.

Bovendien kun je bij ons ook meedoen aan CenteringZwangerschap, waarbij je jouw zwangerschap doorloopt met andere vrouwen die evenlang zwanger zijn als jou. Gezellig, maar bovenal ontzettend leerzaam!

04 – Doorloop jouw zwangerschap

Vol vertrouwen

Informatie is één van onze belangrijkste speerpunten! Goed geïnformeerde aanstaande ouders, ervaren een ontspannenere zwangerschap en statistisch gezien een soepelere bevalling. Dat is waar wij naar streven voor jou!

Daarom bieden we je veel mogelijkheden om informatie tot je te nemen. Van een een uitleenbibliotheek, in rustige individuele controles of in gezellige bijeenkomsten. Wij zorgen dat jij je op jouw manier goed voor kunt bereiden.

05 – Jouw persoonlijke wensen

staan voorop

Ook al heeft moeder natuur het laatste woord, we zullen er alles aan doen om jouw zwangerschap en bevalling zo te laten verlopen zoals jij dat voor je ziet. Tijdens jouw zwangerschap kan je alle puzzelstukjes voor jouw bevalplan invullen aan de hand van onze informatie.

Zwanger zijn is een achtbaan van emoties! Soms is het rustig, soms spannend. Wij zorgen er voor dat het voor jou een zo prettig mogelijk avontuur is.

Mogen wij jou begeleiden?

Wil je je aanmelden voor verloskundige zorg, of heb je nog vragen? Kijk gerust rond op onze site om een nog beter beeld te krijgen van onze praktijk en begeleiding. Daarnaast kun je ons natuurlijk telefonisch of per mail bereiken.

Professioneel

vanuit het hart