Nij Libben ~ Natuurlijk meer tijd

Vitaliteitsecho

De vitaliteitsecho is de eerst mogelijke echo tijdens de zwangerschap en vindt plaats bij het eerste gesprek met de verloskundige. Deze vitaliteitsecho wordt alleen afgenomen als er een reden voor is.

Wat is de vitaliteitsecho

De vitaliteitsecho, of vroege echo, is de eerste echo die je kunt krijgen tijdens je zwangerschap. Deze wordt afgenomen bij de eerste afspraak met de verloskundige en vindt plaats wanneer je zo’n 8 weken zwanger bent. Bij deze echo kunnen we zien of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt, of het hartje klopt en of het gaat om een eenling- of een meerlingzwangerschap. Ook geeft de echo ons een indruk van hoe ver je ongeveer zwanger bent.

Je baby’tje is op dit moment nog maar het formaat van een erwt. Het is een spannend moment voor jou en je partner, en we staan klaar om dit avontuur met je te delen.

Veelgestelde vragen over de vitaliteitsecho

Vitaliteitsecho bij Nij Libben

Bij Verloskundigenpraktijk Nij Libben nemen onze speciaal opgeleide echoscopisten alle tijd voor jouw vitaliteitsecho. Onze verloskundigen geloven in de natuurlijke kracht van de vrouw en helpen je om jouw zwangerschap zoveel mogelijk volgens jouw wensen te laten verlopen. Heb je nog vragen over de vitaliteitsecho?

Professioneel

vanuit het hart

Team nij libben

We hechten er veel belang aan dat jouw zwangerschap verloopt zoals jij dat prettig vindt. Dat begint al bij het prille begin, waarbij je ongezien onze praktijk binnen kunt komen, en eindigt niet wanneer we onze zorg overdragen aan het consultatiebureau. Wij zetten ons graag in voor een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, als jij dat wilt.

Saapke de Haan

lactatiedeskundige en assistente

Nadine de Weerd

Verloskundige

Momo Pols

Verloskundige en anticonceptiespecialist

Kirsten

Verloskundige

Eke van der Molen

Verloskundige, echoscopiste

Annelies Banga

Verloskundige, echoscopiste