anticonceptiespreekuur

Nij Libben ~ Natuurlijk meer tijd

Spiraaltje plaatsen

Als je overweegt een spiraal te laten plaatsen in Kollum, dan ben je bij Verloskundig Centrum Nij Libben aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin je alle informatie krijgt over de verschillende opties. Onze verloskundige Momo is hiervoor opgeleid en heeft alle nodige kennis en ervaring.

Waarom kiezen voor de verloskundige voor je spiraal?

Wanneer je een spiraaltje wilt laten plaatsen, is je eerste gedachte misschien om naar de huisarts te gaan. Veel mensen weten niet dat dit ook mogelijk is bij de verloskundige of in het ziekenhuis bij de gynaecoloog. Welke keuze je maakt, is erg persoonlijk. Hierom zou je kunnen overwegen om jouw spiraaltje door de verloskundige van Nij Libben te laten plaatsen:

  • De handeling wordt uitgevoerd door een vrouw

  • Verloskundigen zijn gespecialiseerd in zorg voor vrouwen

  • We bieden een persoonlijke benadering afgestemd op jouw situatie

  • We hebben veel ervaring met deze handeling

  • We hebben ruim de tijd voor de afspraak

Een hormoonspiraal of koperspiraal?

Vergoed in de basiszorg

Het plaatsen van een spiraaltje door een verloskundige wordt altijd vergoed door de basiszorg. Wanneer je onder de 21 jaar bent, is de aanschaf van het spiraaltje zelf ook vergoed. Wanneer je ouder dan 21 jaar bent, wordt de aanschaf vaak vergoed als je aanvullend verzekerd bent, maar betaal je wel eigen risico.

spiraaltje plaatsen kollum

Wil je een spiraal laten plaatsen in Kollum?

Bij Verloskundig Centrum Nij Libben is het onze missie om je te ondersteunen bij het maken van de keuze die het beste bij jou past. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de zorg die we bieden.

Wil je meer weten over spiraaltjes?

Bij Verloskundig Centrum Nij Libben staat jouw gezondheid en welzijn centraal. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een afspraak of meer informatie over het plaatsen van een spiraal in Kollum.

Professioneel

vanuit het hart