Nij Libben ~ Natuurlijk meer tijd

Over onze praktijk

Fan herte wolkom bij Nij Libben! Wij staan voor jou klaar voor vertrouwde geboortezorg in onze veilig handen. Van anticonceptie tot kraambed en alles er tussenin, voor je eerste of volgende zwangerschap.

Vanuit de kracht van de vrouw

Zwangerschappen zijn volledig natuurlijk en toch zo ongelooflijk bijzonder! Een nieuw leven wat zich vormt in de baarmoeder is een bijzonder complex proces en toch gaat het vanzelf. Onze rol is controleren of alles goed gaat, ondersteunen waar nodig en vooral aanstaande ouders voorbereiden op alles wat ze zullen meemaken.

Wij geloven in de natuurlijke kracht van de vrouw, ondersteund door de laatste inzichten en wetenschap.

Alle aandacht voor jou

Een goed geïnformeerde aanstaande moeder, ervaart een prettigere zwangerschap en bevalling. Dit ervaren wij niet alleen in onze praktijk, maar is ook nog eens bewezen. Daarom hebben wij binnen onze werkwijze extra veel tijd en aandacht voor jouw vragen en wensen.

Zo zijn we groot voorstander van centering pregancy waarin je informatie deelt met andere zwangeren, bieden we speciale voorlichtingsavonden, snelle tips op social media en natuurlijk informatie op deze site. Ook hebben we samenwerkingen met andere organisaties.

Met al deze verschillende manieren om uit te kiezen, kan het bijna niet anders dan dat jij goed geïnformeerd je zwangerschap doormaakt!

Zwangerschap op jouw manier

We hechten er veel belang aan dat jouw zwangerschap verloopt zoals jij dat prettig vindt. Dat begint al bij het prille begin, waarbij je ongezien onze praktijk binnen kunt komen, en eindigt niet wanneer we onze zorg overdragen aan het consultatiebureau. We staan namelijk ook voor je klaar voor anticonceptie na/tussen zwangerschappen. Wij zetten ons graag in voor een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, als jij dat wilt.

24/7 voor jou bereikbaar

Wij zijn 24/7, 365 dagen per jaar mobiel bereikbaar op het nummer 06-51 789 775 voor het geval je onzeker bent, klachten hebt, of natuurlijk wanneer de baby zich aandient! Bel ons gerust, stuur een e-mail of bezoek onze contactpagina!

Ons werkgebied

Met onze 3 locaties kunnen we vrouwen in een grote regio begeleiden. Ons werkgebied bevindt zich rondom onze locaties is Kollum, De Westereen en Kootstertille. Wij ondersteunen vrouwen in Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel en ook uit het westelijke deel van het Groningse Westerkwartier en Het Hogeland.

De keuze voor een verloskundige is een hele persoonlijke. Natuurlijk moeten ze bij je in de buurt zijn, maar ook heel belangrijk is dat jij een goed gevoel hebt bij de persoon die heel dichtbij je is op een belangrijk moment in je leven.

Echopraktijk Friesland

Vanuit de kracht van de vrouw

Ben je zwanger?

Ben je zwanger en wil je je aanmelden bij onze praktijk? Je bent fan herte wolkom.

Professioneel

vanuit het hart

Team nij libben

We hechten er veel belang aan dat jouw zwangerschap verloopt zoals jij dat prettig vindt. Dat begint al bij het prille begin, waarbij je ongezien onze praktijk binnen kunt komen, en eindigt niet wanneer we onze zorg overdragen aan het consultatiebureau. Wij zetten ons graag in voor een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, als jij dat wilt.

Saapke de Haan

lactatiedeskundige en assistente

Nadine de Weerd

Verloskundige

Momo Pols

Verloskundige en anticonceptiespecialist

Kirsten

Verloskundige

Eke van der Molen

Verloskundige, echoscopiste

Annelies Banga

Verloskundige, echoscopiste