Nij Libben ~ Natuurlijk meer tijd

Verloskundige in opleiding

Wij dragen graag ons steentje bij aan het opleiden van de verloskundigen van morgen! Daarom zijn wij een opleidingspraktijk, wat betekent dat er vrijwel altijd verloskundigen in opleiding bij Nij Libben stagelopen.

Academie Verloskunde Amsterdam Groningen

Dit is niet alleen voor de studenten prettig, maar ook voor ons. Door het korte lijntje met de opleiding van de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) zorgen we als verloskundigenpraktijk dat wij altijd op de hoogte zijn van de meest actuele kennis en ontwikkelingen in ons mooie vak.

De VIO werkt, net als de verloskundige, onder beroepsgeheim.

Een Verloskundige In Opleiding bij jouw zwangerschap?

Je mag zelf beslissen of je wel of niet wil dat er een Verloskundige In Opleiding aanwezig is of helpt bij jouw controles en/of bevalling. Jij hebt de controle, ook tijdens een controle of bevalling mag je van gedachte veranderen.

De VIO kun je tegenkomen bij het spreekuur, controles, de bevalling of kraamvisites. Ze zal bijvoorbeeld gesprekken met je voeren of handelingen doen. Wat ze mag doen, hangt af van hoe ver ze in haar opleiding zit. Je kan er in ieder geval op vertrouwen dat ze alleen handelingen doet waarin ze al toetsen heeft behaald, en er te allen tijde toezicht en controle van de verloskundige is.

Tijdens de bevalling kan de aanwezigheid van een VIO erg prettig zijn. Wanneer tijdens de bevalling de zorg overgedragen wordt aan het ziekenhuis, kan zij bij jou blijven voor extra steun terwijl de verloskundige andere zaken aan het regelen is.

Wil je meer weten over de Verloskundige In Opleiding? Dan kun je deze folder van de AVAG lezen.

Vragen over de Verloskundige In Opleiding?

Stel al je vragen gerust aan ons! Bel met 0511 – 451 045 of neem contact met ons op

Professioneel

vanuit het hart

Team nij libben

We hechten er veel belang aan dat jouw zwangerschap verloopt zoals jij dat prettig vindt. Dat begint al bij het prille begin, waarbij je ongezien onze praktijk binnen kunt komen, en eindigt niet wanneer we onze zorg overdragen aan het consultatiebureau. Wij zetten ons graag in voor een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, als jij dat wilt.

Saapke de Haan

lactatiedeskundige en assistente

Nadine de Weerd

Verloskundige

Momo Pols

Verloskundige en anticonceptiespecialist

Kirsten

Verloskundige

Eke van der Molen

Verloskundige, echoscopiste

Annelies Banga

Verloskundige, echoscopiste